تغییرات و نگاه حرفه‌ای‌تر در انتخاب و تعداد تیم‌های ورزشی شرکت کننده در دوره بعدی مسابقات کشوری مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 18 خرداد 1394 ، 16:59

DADKANبه گزارش خبرگزاری آنا، دکتر دادگان معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پایان یافتن مسابقات ورزشی گفت: در این دوره از مسابقات، دانشگاه آزاد اسلامی با 20تیم حضور یافت که در مجموع 10 تیم بر سکوی اول، 6 تیم سکوی دوم و 3 تیم بر سکوی سوم قرار گرفتند.همچنین تیم کبدی سیستان و بلوچستان مقام نخست را کسب کرد.

معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: 7 رشته ورزشی خواهران از جمله والیبال، شمشیربازی، ژیمناستیک، وشو، گل بال و کاراته و 4 رشته ورزشی برادران واترپلو، شمشیربازی، تنیس روی میز و کبدی نیز توانستند مقام نخست را کسب کردند.

وی به کسب مقام دوم توسط 6 تیم دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: شش تیم از جمله بسکتبال، وشو، بدمینتون، کاراته، تکواندو و والیبال ساحلی پسران مقام دوم و تیم های فوتبال خواهران و شطرنج خواهران و برادران مقام سوم امسال مسابقات لیگ برتر را از آن خود کردند.

دکتر دادگان در خصوص نحوه حضور تیم های دانشگاه آزاد اسلامی در فصل بعدی مسابقات کشوری گفت: برای فصل بعدی مسابقات در نظر داریم نسبت به افزایش و یا کاهش تیم ها کارشناسانه و حرفه ای تر تصمیم گیری کنیم که به همین منظور در هفته جاری جلسه ای را خواهیم داشت و به برنامه ای جامع خواهیم رسید.