همایش ملی علوم و فناوريهاي نوين در صنايع غذايي تربت حیدریه مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 3 آذر 1393 ، 11:22

pooster6

همایش ملی علوم و فناوريهاي نوين در صنايع غذايي در تاریخ 11 دیماه 1393 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار می گردد.دکتر حجت کاراژیان مدیرگروه علوم و صنایع غذایی و دبیر علمی همایش اظهار داشت: با عنايت به فرمایش مقام معظم رهبری در سال اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملي و مديريت جهادي، گروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت حيدريه اين افتخار را دارد كه با استعانت از پروردگار متعال و همكاري دانشگاهها، موسسات و نهادها و انجمن هاي علمي و تحقيقاتي و توليدي دخيل در امر غذا اولين "همايش ملی علوم و فناوريهاي نوين در صنايع غذايي" را در تاریخ یازدهم ديماه 1393 برگزار نماید.

1karajean

دکتر کاراژیان گفت : استادان ، دانشجویان و پژوهشگران با ارائه دستاوردهاي تحقیقاتی زمينه تبادل اطلاعات و فناوريهاي نوین در حوزه صنعت غذا را فراهم نموده و نتایج مقالات در عرضه غذای سالم به جامعه و پیشبرد اهداف نظام علمي كشور در بخش صنايع غذايي مورد بهره برداری قرار می گیرد.

دبیر علمی همایش ملی علوم و فناوريهاي نوين در صنايع غذايي اشاره داشت:  صنایع غذایی و یا به عبارتی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی که به فرآوری و عمل‌آوری مواد نباتی، حیوانی، زراعی، باغی، شیلاتی، دام، طیور و جنگل و مرتع می‌پردازد از جمله صنایعی است که نقش و تاثیر بسیاری از ابعاد مختلف در پیشرفت بخش کشاورزی داشته و دارد. افزایش ارزش افزوده، توسعه صادرات و کاهش ضایعات و همین طور کاهش ریسک در این بخش از عمده‌ترین فواید توسعه صنایع غذایی محسوب شده که ضرورت توجه به آن را بیشتر نمایان می سازد. در این راستا حرکت به سوی فناوریهای نوین و استفاده از آنها در فراوری مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

علاقمندان جهت آگاهی از محورها و جزئیات همایش می توانند به وب سایت همایش به آدرس www.iautorbat.ac.ir مراجعه نمایند.