دانشگاه آزاد اسلامی گناباد یاور دولت است مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 29 مرداد 1393 ، 14:39
madadkarنشست صمیمانه دکتر نوبخت معاون برنامه ریزی و راهبردی رئیس جمهوری با دکتر رجائی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و دست اندرکاران سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران در محل دفتر کار دکتر نوبخت برگزار گردید.
در راستای سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران که 12 و 13 شهریورماه جاری در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار خواهد شد. دکتر رجائی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی به همراه مهندس صفایی فرماندار شهرستان، دکتر مجتبوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، حسینی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی واحد و دبیر اجرایی کنفرانس، دکتر موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران و دبیر علمی کنفرانس، دکتر ساداتیان و دکتر رمضانلو از انجمن مددکاران اجتماعی ایران در محل دفتر دکتر نوبخت معاون برنامه ریزی و راهبردی رئیس جمهور با وی دیدار کردند.
در این دیدار و نشست که در محیطی صمصمی تشکیل گردید، نخست دکتر مجتبوی گزارشی از پیشینه شهرستان و واحد گناباد را ارائه داد. و همچنین آورده هایی که دو کنفرانس قبلی مددکاری اجتماعی برای واحد دانشگاهی و گناباد داشته است را بیان داشت.
مجتبوی سپس روند و شکل گیری و کلید خوردن و مراحل مختلف سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران را تشریح کرد. و افزود: بیش از بیست وزارتخانه، سازمان و ارگان های مختلف کشوری از برگزارکنندگان و حامیان ان می باشند.
مجتبوی به موضوع کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران که امور اجتماعی در برنامه ششم توسعه می باشد، اشاره کرد و ورود و پیشقدم شدن واحد گناباد و شهرستان به برنامه ششم توسعه را مایه بالندگی و مباهات دانست.
مجتبوی افزود غیر از سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران که در شهریورماه در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار خواهد شد . این واحد دانشگاهی در اردیبهشت ماه گذشته همایش ملی عرفان اسلامی در آموزه های رضوی را بنحو مطلوب برگزار کرد و اکنون نیز کنفرانس سه روزه مهندسی برق و الکترونیک ایران در حال برگزاری می باشد.
دکتر رجایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم ضمن دعوت از دکتر نوبخت برای حضور در کنفرانس و شهرستان گفت: برگزاری این کنفرانسی در سطحی وسیع و ملی یک الگوی مناسب برای سایر مناطق در کشور خواهد بود.
دکتر رجایی خواستار این شد که مصوبات کنفرانس در احکام برنامه ششم توسعه مد نظر قرار گیرد.
مهندس صفایی فرماندار گناباد به پتانسیل های شهرستان اشاره کرد. و سپس به موضوعات دو کنفرانس قبلی مددکاری اجتماعی ایران پرداخت و افزود: گناباد پذیرای بیش از یکهزار میهمان از شخصیت های علمی و کشوری در زمان برگزاری دو کنفرانس فوق بوده است.
فرماندار گناباد آمادگی شهرستان را برای برگزاری سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران اعلام داشت.
موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران هم در سخنانی گفت: علت اینکه سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران را در گناباد و دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان برگزار می نمائیم، بدلیل توانمندی، تجارب، کارایی و نتایج مثبت بدست آمده از کنفرانس های قبلی می باشد.
دبیر علمی سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران از حضور بیش از 170 نخبه در حوزه علوم اجتماعی در این کنفرانس نیز خبر داد.
حسینی دبیر اجرای کنفرانس با اشاره به محورهای اصلی کنفرانس گفت: این محورها موضوعاتی هستند که جامعه ما با آن درگیر بوده و سرکار دارند. و لذا نیاز به هم اندیشی، مطالعه و واکاوی
داردو این امر جز با برگزاری چنین کنفرانسی در سطح ملی محقق نمی شود.
حسینی خاطرنشان ساخت: با توجه به دیدگاه های دولت تدبیر و امید که بر عدم تمرکز زدایی و پرداختن به واگذاری امور به شهرستان ها را مد نظر قرار می دهند. خواستار حمایت لازم در این زمینه شد.
در ادامه دکتر نوبخت معاون برنامه ریزی و راهبردی ریاست جمهوری ضمن ستایش و تحسین از این حرکت علمی بزرگ، توسط دانشگاه آزاد اسلامی گناباد که در امور اجتماعی ورود پیدا نموده است. افزود: شما یاور دولت شده اید.
دکتر نوبخت حمایت دولت را در امور فرهنگی و پشتیبانی از سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران اعلام کرد و افزود: شخصا" و یا معاونان وی در این کنفرانس شرکت خواهند نمود.
شایان ذکر است از جمله درخواست هایی که توسط دست اندرکاران سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران در این نشت مطرح شد. دعوت از دکتر نوبخت جهت شرکت در کنفرانس و عهده دارشدن سمت ریاست کنفرانس، حمایت معنوی و مادی از کنفرانس و لحاظ شدن مصوبات کنفرانس در برنامه ششم توسعه بود.