ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران آغاز بکار نمود مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 29 مرداد 1393 ، 09:21
bargh_93.5.28_1به گزارش روابط عمومی استان، در مراسم افتتاحیه این کنفرانس که با حضور دکتر احمدیان معاون سازمان انرژی اتمی ایران، دکتر زمانی معاونت هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان رضوی، مهندس صفایی فرماندار و تعدادی  دیگر از مسوولین شهرستان ، اساتید دانشگاهی، دانش پژوهان و دانشجویان از سراسر کشور، هیات رئیسه و اعضای هیات علمی واحد گناباد در محل تالار شیخ محمد تقی بهلول دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار می گردید.
دکتر مجتبوی رئیس کنفرانس و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در سخنانی ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به میهمانان، نخست به پیشینه کهن شهرستان پرداخت و سپس به پتانسیل ها و امکانات واحد گناباد اشاره کرد. وی از رشته دکتری مهندسی برق - که به تازگی در این واحد دانشگاهی راه اندازی شده است - بعنوان برگ زرینی دیگر بر افتخارات واحد گناباد یاد کرد.

bargh_93.5.28

دکتر مجتبوی در ادامه اظهار داشت: یکی از رسالت‌های دانشگاه در کنار تولید علم، برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌های متعدد و انجام کارها و امور تحقیقاتی و پژوهشی است که دانشگاه آزاد اسلامی گناباد ضمن اینکه در زمینه تولید علم قدم‌های خوبی برداشته در زمینه برگزاری کنفرانس‌ها هم پیش‌قدم بوده است.
وی افزود: ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران با هدف گسترش دانش فنی در گرایش‌های مختلف مهندسی برق از طریق ایجاد محیطی برای تبادل نظر علمی و فنی، ارائه آخرین یافته‌های پژوهشی و همچنین تشویق محققان، در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار می‌شود.
رئیس ششمین کنفرانس مهندسی برق از برنامه‌های جانبی شامل کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت، میزگردهای تخصصی و نمایشگاه تجهیزات مهندسی برق که در حاشیه این کنفرانس بر پا شده  است، هم خبر داد.
مهندس صفایی فرماندار گنابادهم در سخنانی، نگاه کوتاه مدت را یکی از مشکلات جامعه کنونی ایران قلمداد نمود و تصریح کرد: جامعه ایران بعد از سقوط صفویه به جامعه ای کوتاه مدت و پروژه ای تبدیل شده و بر این اساس به صورت فرآیندی به مسائل نگاه نمی کنیم.
صفایی تمرکز زدایی برای تصمیم گیری ها در مسائل را باعث محروم ماندن ظرفیت عظیم نیروی انسانی قلمداد نمود.
فرماندار گناباد با اشاره به وجود ۱۲ مرکز آموزش عالی در گناباد گفت: امروز به همت مسئولین، ما دارای ۱۲ مرکز آموزش عالی در گناباد با مراکز مجاوره ای برای مهارت، دفاتر مشاوره کارآفرینی و کمیته فناوری اطلاعات در دانشگاه ها هستیم و به معاونین آموزش مراکز پیشنهاد داده ایم که علاوه بر تشکیل پرونده آموزشی برای دانشجویان، پرونده مهارتی برای دوره های گذرانده شده و مورد نیاز دانشجویان تشکیل نمایند.
دکتر جواد روحانی دبیر کنفرانس و عضو هیات علمی تمام وقت واحد گناباد، ضمن ارائه گزارشی، از دریافت یک هزار و 462 مقاله به دبیرخانه کنفرانس خبر داد و افزود: داوری این مقالات توسط 100 نفر از اساتید دانشگاه های مختلف صورت گرفته است. وی اظهار داشت: 559 مقاله توسط هیئت داوران پذیرفته شده که در طول سه روز برگزاری کنفرانس قرائت می‌شود.
دبیر ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران افزود: از زمان آغاز به کار نخستین کنفرانس مهندس برق و الکترونیک ایران در سال 85 تاکنون بیش از 120 مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی چاپ شده است.
وی گفت: با توجه به بالا بودن بار علمی کنفرانس ، مقالات ششمین کنفرانس مهندسی برق حدود 60 درصد نسبت به کنفرانس‌های قبلی افزایش یافته است.
دکتر احمدیان معاون سازمان انرژی هسته ای ایران و رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی ایران که سخنرانی کلیدی مراسم آغازین ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران بود. در سخنرانی خود با عنوان برق هسته ای گزینه ای مقبول و یا انتخابی مردود، با بیان موضوع افزایش 13 درصدی تولید برق با استفاده از انرژی هسته‌ای در 40 سال گذشته در جهان، اظهار داشت: درحال حاضر در کل جهان 429 واحد هسته‌ای با 380 مگاوات برق تولیدی مورد بهره‌برداری، 76 واحد با ظرفیت تولید7 هزار و 800 مگاوات درحال ساخت و 95 واحد با ظرفیت 108 هزار مگاوات درحال برنامه‌ریزی است.
وی ادامه داد: در نیروگاه گازی اکثر هزینه‌ها، سوخت است اما مزیت انرژی هسته‌ای، هزینه سوخت بوده و احداث نیروگاه هسته‌ای یک سرمایه‌گذاری بلند مدت است که در یک بازه طولانی مردم می‌توانند از برق ارزان‌ قیمت‌تری استفاده کنند.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: متوسط زمان ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای بین سال‌های 2003 تا 2013 میلادی، 5.9 سال بوده که عواملی نظیر مشکلات مالی، فراهم نبودن نیازمندی‌های لازم و نبود پذیرش در بین افکار عمومی در افزایش زمان ساخت نیروگاه‌های اتمی تاثیرگذار بوده است.
احمدیان گفت: برنامه هسته‌ای یکی از برنامه‌های چالش برانگیز در سطح ملی و بین‌المللی است.
وی افزود: برنامه هسته‌ای دارای دستاوردهای مستقیم و غیر مستقیم در حوزه صنعت، کشاورزی، پزشکی و تولید انرژی است که استفاده یک میلیون نفری در حوزه پزشکی از انرژی اتمی از دستاوردهای مستقیم و تقویت غرور ملی و باور به توانمندی‌های داخلی نیز از دستاوردهای غیر مستقیم این انرژی نو است.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران با توجه به افزایش 4 برابری مصرف برق در دنیا در 40 سال اخیر، در مورد تصمیم‌گیری استفاده از انرژی اتمی در برق ایران گفت: استفاده از برق هسته‌ای تصمیم بدون پشتوانه علمی و نگاه سیاسی به مسائل نبوده و مطالعات در ارتباط با انرژی هسته‌ای ایران به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بر می‌گردد.
احمدیان، نگاه اقتصادی به انرژی برق برای انتخاب گزینه مناسب تولید برق را امری مهم قلمداد کرد و گفت: انرژی هسته‌ای می‌تواند برای کشور توجیه اقتصادی داشته باشد و عامل تعیین‌کننده قیمت سوخت است.

شایان ذکر است ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران به مدت سه رور در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار می شود.