نخستين همايش ملي «عرفان اسلامي در آموزه هاي رضوي» ۲۴ ارديبهشت برگزارشد مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 29 ارديبهشت 1393 ، 12:21

erfan

اولین همایش ملی عرفان اسلامی در آموزه های رضوی با پیام حضرت آیت اله العظمی نوری همدانی در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد .
در این پیام که توسط حجت الاسلام مدنی مدیر حوزه علمیه امام رضا(ع) گناباد قرائت گردید. آیت اله نوری همدانی خاطر نشان ساختند: عرفان ناب اسلامی هرگز با صوفیگری ارتباط ندارد که در نوشته ها و تصنیف های بسیار، عرفان را با تصوف همدوش و مخلوط کرده اند.

متن پیام آقای دکتر طه هاشمی

ایشان افزودند: باید توجه داشت که تصوف یک طریقه باطل است و فرقه های متعدد صوفیه همگی راه باطل را در پیش گرفته اند و اسلام ناب جوشان و خروشان و حماسه ساز را در بدعت های نظیر خرقه و چله نشینی خلاصه کرده اند. این مرجع تقلید در بخش دیگری از این پیام گفتند: باید توجه داشته باشیم که عرفای اسلام چه درعرفان نظری و چه درعرفان عملی راهکار و برنامه خود را از قرآن کریم و سنت حضرت رسول اکرم (ص) و فرهنگ اهل بیت عصمت علیه السلام گرفته اند.

دکتر طه هاشمی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در پیامی به این همایش، که توسط محتشمی مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان رضوی قرائت شد. گفت: تامل در سيره و شخصيت هر يک از امامان معصوم (ع)بازگو کننده شناخت و معرفت آنان نسبت به حقايق الهي و اسرار لايتناهي است که بشر عادي اغلب در دستيابي به چنين شناختي ناتوان است.
دکتر طه هاشمی در بخش دیگری از این پیام عنوان می کند:سیره امام علی بن موسی الرضا(ع) و احادیث نقل شده از ایشان نشان از آن دارد که پیدایش بنیان های نخستین عرفان اسلامی - ایرانی از سده 2 ق حاصل نقش بی بدیل امام رضا(ع) است.

erfan_11

erfan_3