دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه اهم دستاوردهای کانون قرآن و عترت و ستاد اقامه نماز از ابتدای سال 1394 مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 4 خرداد 1394 ، 11:06

1

رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه اهم دستاوردهای کانون قرآن و عترت و ستاد اقامه نماز از ابتدای سال 1394 را برشمرد.

"علی شجاع" اظهار داشت : در بیستمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت مرحله استانی نیشابور کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه موفق به کسب 5 رتبه وکسب سه سهمیه کشوری شد.

وی اظهار داشت:" احمد مرادی"و " جوادشجریان" در رشته های حفظ و قرائت کارکنان و "صدیقه مرادی" در رشته ی حفظ دانشجویان موفق به کسب رتبه اول و دریافت سهمیه کشوری شدند.

وی بیان داشت: در رشته های اذان و حفظ دانشجویان "محمد تقی پور" و"عبدالوهاب تیمورپور" رتبه دوم کسب شد.

رئیس دفترفرهنگ اسلامی دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه ادامه داد: ستاداقامه نماز در یازدهمین نمایشگاه علمی - فرهنگی و هنری نماز خراسان رضوی به میزبانی تربت جام 20 رتبه ی استانی را بدست آورد.

"شجاع" اشاره داشت:"حیمدرضاسلیمانیان"،"مریم خاکسار"،"مرجان یزداندوست"و"اعظم شیرمحمدی" در رشته های مقالات، خوشنویسی و شعر استادان و دانشجویان رتبه های اول را کسب نمودند.

وی اشاره داشت:"علی اکبرقائمی پور"،"حشمت نجف پورثانی"،" اعظم شیرمحمدی" و "هاشم ترابی"" حسین عباسی و "فاطمه انصاری"مقام دوم معرق، مقالات، فیلم نامه نویسی، شعر و پایانان نامه مقام دوم نمایشگاه را احراز نموند.

وی ادامه داد:  مقام سوم رشته های نمایشنامه نویسی، نقاشی آبرنگ، قالیبافی، تذهیب،گرافیک، فیلم کوتاه، خوشنویسی و پایان نامه استادان و دانشجویان به "غلامرضا عارف نژاد"،" آسيه حاجي زاده"، "مريم ذباح"، "ساسان نژاد سليماني"، "جابر وفاخواه"، "اعظم شير محمدي"، "علي شيخي"، "مژگان خدير" و "سايبه عادل پور" رسید.

"شجاع" بیان داشت: نشریه گاهنامه " معراج" با صاحب امتیازی ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه مقام سوم نشربات نمایشگاه واحدتربت جام را احراز نمود.

namaz