اعطای وام ۲۰ میلیون تومانی به کارکنان قراردادی دانشگاه آزاد اسلامی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه ، 22 مهر 1393 ، 13:02
مهندس محسن سلیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با بیان این خبر افزود:کارکنان قراردادی دانشگاه آزاد که دارای حداقل 5 سال سابقه کار تمام وقت باشند همانند کارکنان رسمی این دانشگاه طبق تفاهم‌نامه صورت گرفته با بانک ملی می‌توانند وام 20 میلیون تومانی دریافت کنند.

وی خاطر نشان کرد: معرفی یک ضامن از کارمندان رسمی دانشگاه آزاد از جمله شرایط دریافت وام مذکور می‌باشد که سقف آن سالانه برای معرفی به بانک ملی، شش هزار کارمند  است.

سلیمی همچنین با اشاره به اینکه اعضای هیات علمی متقاضی وام 60 میلیون تومانی با مشکلاتی برای گذاشتن وثیقه ملکی در رهن بانک مواجه بودند، گفت: به منظور حل این موضوع در تفاهم‌نامه جدید معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد و بانک ملی که به امضای سید محمد ابریشمی‌نیا و همتی مدیر عامل بانک ملی رسید، شرط قرار دادن وثیقه در رهن بانک حذف شد.

وی ادامه داد: تا تاریخ 15 مهر ماه تعداد هزارو 665 نفر از اعضای هیئت علمی برای دریافت وام 60 میلیون تومانی به بانک ملی معرفی شده‌اند که تاکنون 123 نفر موفق به دریافت وام شده‌اند که امیدواریم با حل مشکل وثیقه، این تعداد افزایش یابد.

وی اضافه کرد: بدین ترتیب سالانه 7 هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد می‌توانند برای دریافت وام معرفی شوند.

مدیر کل تسهیلات اعتباری و مالی دانشگاه آزاد همچنین گفت: تا تاریخ 15 مهر ماه سال جاری تعداد هزار و 318 نفر از کارکنان دانشگاه برای دریافت وام 40 میلیون تومانی به بانک ملی معرفی شده‌اند که 381 نفر موفق به دریافت وام مذکور شده‌اند که طبق موافقت‌نامه صورت گرفته قرار شد 4 شعبه دیگر نیز به منظور سرعت‌بخشی برای ارائه خدمات و ارائه وام به کارکنان دانشگاه آزاد اضافه شوند.

سلیمی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 7 هزار درخواست برای دریافت وام به این دفتر ارسال شده است، گفت: خوشبختانه استقبال خوبی از سوی کارکنان صورت گرفته است و حتی بیش از ظرفیت مورد نظر متقاضی داریم.