مهلت اعلام نیاز دانشگاه ها برای جذب هیات علمی تمدید شد مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه ، 31 فروردين 1392 ، 06:57
مهلت اعلام نیاز دانشگاه ها برای جذب هیات علمی تمدید شد رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم از تمدید مهلت اعلام نیاز دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برای جذب هیات علمی در مرحله تکمیل ظرفیت فراخوان بهمن ماه 91 تا 5 اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مردانی اظهار داشت: زمان بارگذاری نیازهای مرحله تکمیل ظرفیت فراخوان سراسری بهمن سال 91 تا 30 فروردین ماه 92 تعیین شده بود که با توجه به طولانی شدن تعطیلات نوروز و درخواست تعدادی از دانشگاه ها این مهلت تا پنجم اردیبهشت ماه 92 تمدید شد.

وی افزود: دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که متقاضی اعلام نیاز برای جذب هیات علمی جدید هستند، با توجه به سهمیه ها و مجوزهایی که دریافت کرده اند نسبت به بارگذاری نیازها در سامانه اینترنتی مرکز جذب اقدام کنند.

به گفته رئیس مرکز جذب هیأت علمی، متقاضیان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت فراخوان سراسری بهمن ماه نیز می توانند از 10 اردیبهشت ماه 92 به مدت 15 روز به سامانه اینترنتی مرکز جذب به نشانی www.jazb.msrt.ir مراجعه کرده و برای انتخاب اولویت های خود در این مرحله اقدام کنند.