رونمایی از اولین محصول دانش بنیان دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 20 خرداد 1394 ، 16:22
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد نيشابور گفت: با زحمات همکاران گرامی دومین دوره مسابقات کشوری رباتیک خیام با بیش از 900 شرکت کننده در قالب حدود 250 تيم با کیفیتی مطلوب در سال 92 برگزار گردید و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده سومین دوره مسابقات کشوری رباتیک خیام در شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.

دكتر عليرضا مهرآذين  ادامه داد: در طی دو دوره گذشته پایبندی واحد به استانداردهای بالای برگزاری مسابقات رباتیک از نظر طراحی پیست‌ها، تدوین قوانین، داوری و دسترسی به امکانات رفاهی و عمومی مناسب و به‌ویژه حضور كارشناسان صنايع مرتبط با رباتيك در مسابقات و نيز نظارت نمايندگان انجمن رباتيك ايران بر فرآيند برگزاري در طی دو دوره گذشته؛ موجب استقبال و رضایتمندی  شركت كنندگان گرديد و امروزه بخاطر این اهتمام و تعهد مسابقات رباتيك خيام جايگاه ويژه‌اي در نزد علاقه‌مندان به دانش رباتيك كسب نموده است.

وی تصریح کرد: افزایش تیم های شرکت کننده در طی دو دوره گذشته و نیز پیش بینی این روند در سومین دوره، گواه بر این ادعاست.

مهرآذین خاطرنشان کرد:  امیدواریم در سومین دوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور میزبان شایسته ای برای این رویداد علمی بزرگ باشد.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد نيشابور بیان کرد: در این مسابقات که در در حال حاضر ثبت نام جهت شرکت در آن آغاز شده است، بخش ربات‌های نمایشی نیز در مسابقات این دوره برگزار خواهد شد که جذابیت مسابقات را برای شرکت کنندگان و علاقه‌مندان خواهد افزود.

وی ادامه داد: نظرات و درخواست‌های متعدد علاقه‌مندان مبنی بر افزودن لیگ‌های جدید به مسابقات توسط تیم برگزاری مسابقات زمینه اتخاذ این تصمیم بوده است.

مهرآذین با اشاره به اينكه دانش رباتيك بعنوان تلفيقي از علوم مكانيك، كامپيوتر و برق جزو علوم بين رشته‌اي است كه بطور روز افزون درحال رشد و توسعه كاربردهاست، تصريح كرد: علوم رباتیک در شاخه‌هاي مختلف توسعه يافته و به شكل تخصصي كاربردهاي آن وسعت مي‌يابد و پيش‌بيني مي‌شود در آينده فناوري‌هاي رباتيك سهم و جايگاه ويژه‌اي بين فناوري‌هاي كاربردي به‌ويژه در صنايع دارا مي‌باشد.

وي گفت: از اين رو فراهم نمودن زمينه‌هاي جذب و توسعه توانمندي‌هاي دانشجويان در اين زمينه يكي از اولويت‌هاي پژوهش و فناوری در دانشگاه‌ها بشمار مي‌رود و برگزاري مسابقات رباتيك از چنين منظري مي‌تواند بستر لازم را براي رسيدن به اين هدف مهم فراهم آورد كه تعميق و ارتقاء مهارت‌ها، تبادل تجربيات و تقويت روحيه همكاري و تعامل بين علاقمندان دانش رباتيك از اهداف مهم اینگونه مسابقات محسوب مي‌گردد.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد نيشابور اظهار داشت: اهتمام تیم برگزاری در دوره‌های گذشته و مسابقات جاری بر برگزاری با کیفیت بهتر و جلب اعتماد شرکت کنندگان بوده است.

وی همچنان افزود: با توجه به پیام‌ها و نظرات متعدد دریافتی که به نوعی بازخورد کیفیت مناسب برگزاری مسابقات دوره‌های گذشته است و همچنین اضافه شدن لیگ ربات‌های نمایشی، انتظار می‌رود در دوره سوم مسابقات رباتیک تعداد تیم‌های شرکت کننده افزایش چشمگیری نسبت به دوره‌های قبل داشته باشد.

وی همچنین افزود: علاقمندان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند به سايت www. Roboiaun.com مراجعه نمایند.

------=_Part_857_12541295�هد شد که جذابیت مسابقات را برای شرکت کنندگان و علاقه‌مندان خواهد افزود.