واحد کاشمر میزبان ؛ معاونین اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 20 خرداد 1394 ، 16:07
Picture_014_480x320
دانشگاه کارآفرین ؛ ظهور نسل سوم دانشگاه در سطح دنیاست که علاوه بر  ماموریت آموزشی و پژوهشی ماموریت راه‏اندازی کسب و کار جدید به منظور اشتغال‏زایی و درآمدزایی را بر عهده دارد. رئیس کمیته اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی با بیان این مطلب در سی‏امین گردهمایی معاونین اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی که به میزبانی واحد کاشمر برگزار شد، گفت: تحقق این مهم مستلزم تعیین زیرساخت‏ها و ساختار حمایتی است. وی در ادامه سخنانش در خصوص برگزاری انواع مزایده‏ها و مناقصه‏ها، ساماندهی نیروهای انسانی و مشکلات واحدها  توضیحاتی داد و به سوالات مطروحه از سوی معاونین واحدها و مراکز دانشگاهی در حوزه‏های اداری و مالی پاسخ داد.

Picture_010_480x320
در این گردهمایی مدیر کل منابع انسانی و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز با طرح برخی از ابهامات اجرایی در واحدها خواستار دقت در اجرای بخشنامه‏ها شد . وی در باره موضوع بازنشستگی بیش از موعد کارکنان گفت: در خصوص این مسئله باید به عدم تفاهم کامل سازمان تامین اجتماعی با دانشگاه اشاره کرد، در صورت ایجاد تعامل این موضوع اجرایی خواهد شد. البته شایسته  است در هر واحد دانشگاهی کمیته تخصصی مشورتی در رابطه با شناسایی و آموزش نیروهای موجود  به منظور جایگزینی نیروهای در شرف بازنشسته شدن تشکیل شود. البته باید متذکر شد که مجوزی برای بکارگیری نیروی جدید وجود ندارد.
حمید رضا گنجعلیشاهی  در باره راه‏های خروج از زیان و درآمدزائی خاطر نشان شد: دیدگاه‏های مختلفی در باره درآمدزائی مطرح است. بحث برون سپاری برخی از حوزه‏های زیان‏ده قابل بررسی است. مکانیزه کردن امور مختلف قابل تامل است. استفاده بهینه از امکانات و تحهیزات و فضاهای مختلف مورد تاکید می‏باشد. توجه به شرکت‏های دانش‏بنیان و تجاری‏سازی تحقیقات و پژوهش‏های دانشگاه نیازمند اهتمام بیش ازر پیش دانشگاهیان است.
در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر ضمن خیر مقدم به ارائه گزارشی از دستاوردهای این واحد دانشگاهی در خلال ربع قرن فعالیتش پرداخت و گفت: سخت در  راستای منویات دکتر میرزاده  و در جهت اجرای دستور‏العمل‏های مرتبط با تامین هزینه‏های دانشگاه از منابع غیر شهریه‏ای هستیم. در حال حاضر مجدانه پیگیر تشکیل شرکت‏های دانش‏بنیان می‏باشیم. تعدادی طرح در دست بررسی است که 4 طرح مراحل اولیه را پشت سر نهاده‏اند که امیدواریم منتج به نتیجه شوند. دکتر محمد جعفری با تاکید بر لزوم اعمال سیاست‏های صرفه‏جویانه از اهتمام این دانشگاه در راستای گسترش رشته‏ها د رمقاطع عالی، اجرای طرح‏های برون‏سازمانی و انقاد تفاهم نامه و قرارداد  با متقاضیان برگزاری انواع  کارگاه‏ها و. دوره‏های مهارت‏آموزی خبر داد.
قابل ذکر است که شرکت کنندگان در این گردهمایی در پایان نشست در نماز جماعت شرکت و با اهدای گل بر مزار شهدای گمنام با شهیدان تجدید میثاق کردند.