تکریم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس با تشکیل کلاسهای درس در محل زندگی دانشجو مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
يكشنبه ، 10 خرداد 1394 ، 13:30

IMG_3848_Small_480x320
در راستای تکریم دانشجو و به منظور تسهیل در امر آموزش ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس در اقدامی نو و با هماهنگی معاونت محترم هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان جنوبی اقدام به دایر نمودن تعدادی از کلاسهای درسی که  حد نصاب لازم را کسب کرده اند در شهرهای اطراف طبس (دیهوک و عشق آباد)و شهرستان بشرویه نموده است.این اقدام در مرحله اول به منظور تکریم ارباب رجوع و دانشجویان محترم وتسهیل کسب علم ودانش و در مرحله بعد کاهش هزینه های دانشجویان در زمینه های تردد،تغذیه،اسکان و ...عملی گردید.راه اندازی کلاسهای درس در محل زندگی دانشجو علاوه بر رضایت صد در صدی دانشجویان و خانوادهای محترم این عزیزان مورد استقبال مسئولین محترم این شهرها نیز قرار گرفته است به گونه ای که در راه برگزاری این کلاسها، از هیچ کوششی دریغ نکرده اند و کلیه امکانات شهررا در اختیاردانشگاه و کلاسهای آن قرار داده اند.از اثرات مثبت این کار به گفته قریب به اتفاق مسئولین این شهرها علاوه بر آسایش دانشجویان در ادامه تحصیل در جوار خانواده و شهرهای خودشان ،حضور شاخه ای از یک مرکز آموزش عالی، زمینه های رشد و توسعه همه جانبه یک شهر را به دنبال خواهد داشت .