تقدیر از نفر اول شنای مسابقات بین‌المللی ترکیه در سمای نیشابور مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
يكشنبه ، 6 ارديبهشت 1394 ، 15:34

Photo1در مراسمی در مدرسه سما نیشابور از دانش آموز این مدرسه که موفق به کسب مدال طلای مسابقات جهانی شد، تقدیر شد.
در این مراسم از محمد قائمی دانش آموز پایه هفتم مدرسه سما نیشابور با حضور مسئولین شهرستانی و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور و حوزه معاونت سما تقدیر شد.
محمد قائمی توانست در مسابقات بین‌المللی شنا، جام کودک رومی که در کشور ترکیه برگزار شد در ماده های  100و 50 متر کرال موفق به کسب مدال طلا گردید.
علی رضا شیرخانی معاون سمای نیشابور در این مراسم ضمن خیر مقدم به مهمانان، ورزش را بسیار مهم دانست و اظهار امیدواری کرد که با حمایت‌های حوزه سما، دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش پرورش شاهد شکوفایی و موفقیت‌های روز افزون دانش آموزان باشیم.
در پایان این مراسم هدایایی از سوی حوزه معاونت سما و مسئولین شهرستان به پاس قدردانی از موفقیت‌های این دانش آموز به وی اهدا شد.
Photo2

Photo3