امام جمعه بیرجند در مراسم معارفه رئیس نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
يكشنبه ، 6 ارديبهشت 1394 ، 07:19

Photo1

دانشگاهها باید پژوهش محور و پژوهش ها باید مساله محور باشد.مراسم معارفه حجت الاسلام والمسلمین محمد علی تابعی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی خراسان جنوبی با حضور امام جمعه ، فرماندار،معاون هماهنگی دانشگاهای آزاد اسلامی استان و جمعی از مسؤلان و دانشگاهیان برگزار شد .به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضایی بیرجندی امام جمعه بیرجند در این مراسم ماه رجب را بهار عشق و عرفان و معنویت توصیف کرد و ضمن گرامی داشت میلاد امام باقر (ع) و تسلیت شهادت امام هادی (ع) به نقش بسیار مهم دانشگاهها در جامعه اشاره کرد و افزود رسالت دانشگاهها شکوفایی استعداد جوانان عزیز دانشجو ست ، چرا که دانشجویان بالاترین ثروت ما هستند . وی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاهها باید پژوهش محور باشند و پژوهش ها باید مسأله محور باشد و دانشگاهها باید بتوانند درد مردم را حل کنند .

قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی در ادامه ضرورت و اهمیت امنیت در جامعه اشاره کرد و افزود توسعه ی همه جانبه جز در سایه امنیت منبعث از ایمان متصور نیست و در حقیقت امنیت جز با ایمان محقق نمی شود .امام جمعه بیرجند در ادامه گفت : حجت الاسلام تابعی روحانی هوشیار و با انگیزه است و خودش را وقف خدمت به استان کرده است ، وی ضمن ارج گذاری به تلاشها و مجاهدتهای خالصانه ی حجت الاسلام والمسلمین حسین مسعودی گفت : صمیمانه از این روحانی جلیل القدر تشکر می کنم

دکتر آصف زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند :توجه عمیق به مسائل فرهنگی و تلاش مضاعف در تکمیل حلقه تولید علم در اولویت اصلی فعالیت های دانشگاه آزاداسلامی است .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند نیز در این مراسم انتصاب شایسته حجت الاسلام تابعی را تبریک گفت و ضمن ارائه گزارش از فعالیت ها و اقدامات گسترده فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت : توجه عمیق به مسائل فرهنگی و تلاش بیشتر در پژوهش و مخصوصا تبدیل دانش به ثروت و کامل کردن حلقه تولید علم در اولویت فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی است .دکتر زارع ضمن تقدیر از تلاشهای ارزنده حجت الاسلام مسعودی گفت : قطعا با حضور حجت الاسلام تابعی نیرو و انگیزه ی مضاعفی به دانشگاه آزاد اسلامی افزوده خواهد شد .دشمن در دانشگاه ها در پی علم زدایی و دین زدایی است در ادامه ی این مراسم حجت الاسلام والمسلمین جعفری رئیس استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام عظمای ولایت در دانشگاهها با اشاره به اینکه دشمن در دانشگاهها در پی علم زدایی و دین زدایی است ، به اهمیت و نقش بسیار مهم دفاتر نهاد رهبری در تعمیق فرهنگ اسلامی پرداخت و گفت : آن چه دنیا را خیره کرده است نسبت به ایران اسلامی  زمامداری معنوی ایران است که با آن نمی توانند کنار بیایند .