دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در شب لیله الرغائب مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
يكشنبه ، 6 ارديبهشت 1394 ، 06:59

در شبی که درهای رحمت الهی به سوی زمینیان گشوده می شود و عرشیان می آیند تا در بزم دعا و نیایش مومنان، رحمت های الهی را عرضه نمایند. آری در شب لیله الرغائب که فضیلت های بیشماری برای آن روایت شده است دانشگاه آزاد اسلامی گناباد حال و هوای معنوی دیگری به خود گرفته بود.

در اولین شب جمعه ماه رجب یا شب لیله الرغائب( شب آرزوها)، به همت هیات محبان اهل البیت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، برنامه های متنوعی برای دانشجویان در نظر گرفته شده بود.
بیش از 160 نفر از دانشجویان دختر و پسر روزه دار دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به همراه هیات رئیسه واحد پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و شرکت در ضیافت افطاری که در محل مسجد دانشگاه انجام شد. با حضور در مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه ضمن ادای احترام به مقام شامخ این افلاکیان، به برنامه های ویژه  احیا و شب زنده داری - شامل قرائت زیارت عاشورا و دعای پر فیض کمیل و مرثیه و مدیحه سرایی - پرداختند.
در پایان این مراسم معنوی که تا نزدیک بامداد به طول انجامید از بین کلیه دانشجویان جهت تشرف به کربلای معلی قرعه کشی بعمل آمد.
دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد هم با تجلیل و قدردانی از حضور دانشجویان در مراسم لیله الرغائب، بر شرکت دانشجویان در مراسم اعتکاف دانشجوئی نیز همانند سنوات گذشته تاکید نمود.