برگزاری جلسه ی آموزشی توجیهی طرح سفیران سلامت در دانشگاه آزاد اسلامي واحد طبس مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه ، 5 ارديبهشت 1394 ، 11:14

برگزاری جلسه ی آموزشی توجیهی طرح سفیران سلامت در دانشگاه آزاد اسلامي واحد طبس همزمان با گرامیداشت هفته سلامت (1 الی7 اردیبهشت1394)وبا سر لوحه قرار دادن شعار بهداشتی سال با عنوان ایمنی غذا  از مزرعه تا سفره و تمامی مسایلی که با سلامت انسان مرتبط میباشد،دانشگاه آزاد  اسلامی واحد طبس میزبان تنی چند از مسئولین و کارشناسان شبکه بهداشت شهرستان طبس بود.دراین جلسه ی آموزشی و توجیهی با عنوان طرح سفیران سلامت با حضور اساتید،کارکنان ودانشجویان واحد طبس برگزار ومسایلی پیرامون شعاربهداشتی سال، خود مراقبتی،سلامت فردی،و...مطرح و در ادامه با توجیه طرح برای دانشجویان ،کتب و پرسشنامه های مربوط به خود ارزیابی سلامت در میان جمع حاضر توزیع گردید. و درپایان کارشناسان شبکه بهداشت به سئوالات دانشجویان در زمینه ی طرح و مسایل بهداشتی پاسخ دادند.و به رسم یادبودبه دانشجویانی که به سئوالات مطرح شده در جلسه پاسخ صحیح دادند جوایزی اهدا شد.