در مراسم روز ملی عطار نیشابوری از زحمات علمی دکتر رضا اشرف‌زاده استاد تمام زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور تقدیر شد مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه ، 29 فروردين 1394 ، 15:54

12در روز ملی عطار نیشابوری با حضور چهره‌های فرهنگی و سیاسی کشوری توسط دکتر سعیدی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور از زحمات 29 ساله دکتر رضا اشرف‌زاده تقدیر شد.همچنین در این مراسم شورای اسلامی شهر نیشابور دکتر اشرف‌زاده را به پاس زحمات 29 ساله در معرفی عطار، خیام و شهر نیشابور به عنوان شهروند افتخاری نیشابور معرفی و لوح شهروندی تقدیم به وی کرد.درکتر رضا اشرف‌زاده نیز در سخنانی از اینکه از این به بعد می‌تواند خود را نیشابوری معرفی نماید ابراز خوشحالی کرد و افزود: از این به بعد مسئولیتم برای شناساندن نیشابوری به جهانیان سنگین‌تر خواهد شد.دکتر رضا اشرف‌زاده از سال 64 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در رشته زبان و ادبیات فارسی در مقاطع مختلف مشغول به تدریس می‌باشد.همچنین وی پژوهشگر، عطارشناس و خیام‌شناس می‌باشد.