بازدید ریس دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس از مرکزآموزشی فنی حرفه ای طبس مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 26 فروردين 1394 ، 11:21

Photo2

بازدید ریس دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس از مرکزآموزشی فنی حرفه ای طبس دکتر محمد ناظمی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس به همراه جمعی از معاونین و مدیران واحد در ابتدای سال جدید و به منظور عرض تبریک و تهنیت حضور ریاست جدید این مرکزآموزشی،جناب آقای مهندس کامرانی فر و تبریک سال جدید ، انتصاب شایسته ی ایشان و تقدیر و قدردانی از تلاشها و همکاری این مرکز آموزشی با این واحد دانشگاهی در برگزاری کلاسهای آموزشی ،کارگاههای مختلف در زمینه های برق ،مکانیک،جوشکاری و... در سال 1393 ،اقدام به عقد قراردادهای جدید در زمینه های فوق نمودند. در ادامه مدیریت این مرکز آموزشی ضمن تقدیر و تشکر از حضور ریس دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس و همرهان ایشان و تبریک سال جدید، اعلام آمادگی کامل این مرکز را برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس  اعلام داشت. در ادامه قسمتهای مختلف این مرکز آموزشی مورد بازدید حاضرین قرار گرفت و از نزدیک با پتانسیلهای این مرکز آشنا شدند.
Photo3