گرامیداشت مقام زن با حضور مادران شهید در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 26 فروردين 1394 ، 11:18

در آخرین روز از هفته گرامیداشت مقام زن و مادر، طی مراسمی در محل سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، کارکنان زن این واحد دانشگاهی - هیات علمی و غیر هیات علمی - مورد تجلیل قرار گرفتند.
در ابتدای این آئین که به دعوت پایگاه بسیج شهید محمدی ثانی کارکنان واحد، مادران شهید دوستدار، نمازی و ریگستانی حضور داشتند، دکتر مجتبی حسن زاده رئیس واحد گناباد با درود به روان پاک شهدا و امام شهدا و تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته زن، خرسندی خویش را از حضور مادران شهید در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد ابراز نمود و گفت: مایه مباهات اینجانب و همکارانم است که شما عزیزان دعوت ما را پاسخ گفته و در دانشگاه حضور یافتید.
دکتر حسن زاده سپس به فلسفه روز مادر پرداخت و اینکه در تمامی ادیان و فرهنگ ها و بویژه در دین مبین اسلام برای مادر احترام خاصی وجود دارد.
حسن زاده به فرموده رهبر کبیر و بنیانگزار انقلاب اسلامی حضرت امام(ره) اشاره کرد، که اگر قرار است روزی به عنوان روز زن نام گذاری شود و هفته ای را بخاطر تلاش و زحمات مادر و زن در اجتماع گرامی بداریم چه روزی مبارکتر و خجسته تر از روز میلاد مسعود حضرت زهرا (س) می باشد.
رئیس واحد گناباد در ادامه به بیان فضیلت های و سجایای بیشمار دخت گرامی رسول گرامی اسلام پرداخت و گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) آنقدر شأن و منزلت دارند که سوره کوثر در توصیف ایشان در قرآن آمده است و لذا مایه افتخار تمامی نسل ها و بشریت هستند و می بایستی الگوی تمامی ما باشند.
حسن زاده به این نکته پرداخت که از دامن زن مرد به معراج رسید. و سپس به نقش مادران نمونه انقلاب اسلامی اشاره کرد که فرزندانی را در دامن خود تربیت و پرورش دادند که از جان خود گذشته و در راه اسلام و میهن اسلامی عزیزمان به شهادت رسیدند وی سپس خطاب به مادران شهید دوستدار، نمازی و ریگستانی که در این جلسه حضور داشتند گفت: شما و دیگر مادران شهدا  نمونه بارز مادران و زنانی هستید که رهرو و پیرو راستین بانوی دو عالم حضرت فاطمه (س) می باشید و استقلال و سرافرازی ایران اسلامی غیر از رشادت ها و مجاهدت های شهدا و ایثارگران،  مرهون ایمان و ایثار و صبوری شما هم می باشد و لذا می بایست به شما احترام گذاشت و آرمان های مقدس شهدا را با صلابت به نسل های جوان و دانشجو و آینده منتقل کرد.
دکتر حسن زاده به نقش کارکنان زن دانشگاه و همکاران خود نیز پرداخت و تلاش یک ساله آنان را در خور تقدیر دانست و افزود: شما همکاران نقشی دوگانه و تاثیر گذار را ایفا می نمائید اول نقشی که در خانه، خانواده و منزل به عنوان یک مادر و همسر دارید و دوم نقشی که در محل کار و اجتماع دارید و هر دوی این نقش ها بسیار مهم، سازنده و تاثیرگذار می باشد.
در ادامه این مراسم دکتر بی بی اقدس اصغری عضو هیات علمی تمام وقت گروه مددکاری اجتماعی واحد گناباد در سخنانی به نقش و جایگاه حضرت زهرا(س) اشاره کرد و در نهایت به برداشت جامعه شناختی از شخصیت بانوی دو عالم پرداخت.
مادر شهیدان دوستدار، که دو فرزند وی در جبهه های حق علیه باطل به درجه رفیع شهادت نائل شده اند نیز در این جلسه گفت: چند شب قبل از مراسم تدفین و خاکسپاری شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، پسر شهیدم سید حسین به خوابم آمد و گفت: مادر، برای دانشگاه میهامانانی بسیار عزیز می آیند و باید قدر آنان را بدانید.
این مادر شهید سپس گفت: شهدای گمنامی که در دانشگاه به خاک سپرده شده اند مایه افتخار همه ما هستند پس باید قدر آنها را بدانیم.
مادر شهید نمازی هم گفت: خدا به همه ما توفیق بدهد که ادامه دهنده راه و آرمان های بلند شهدا باشیم.
مادر شهید ریگستانی با بیان خاطراتی از فرزند شهیدش و از نمازهای شب او گفت: من به خود می بالم که اینچنین فرزندی داشتم که در راه اسلام و میهن شهید شد. او امانت از طرف خداوند بود که بسوی معبودش رفت.
در خاتمه هیات رئیسه و کارکنان زن دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به همراه و در معیت مادران شهید، با حضور در مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه با نثار گل و عطر افشانی به مقام شامخ آنان ادای احترام کردند.
در ابتدای این مراسم ناصر یعقوبی اول مسئول پایگاه مقاومت بسیج شهید محمدی ثانی کارکنان واحد گناباد، ضمن خیر مقدم به مادران شهدا که در دانشگاه حضور یافته اند در سخنانی گفت: یکی از افتخارات ما در دانشگاه این است که دو شهید والامقام در اینجا مدفون می باشند، و از زمان تدفین و به خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه، عطر شهادت در دانشگاه حاکم شده است و فضای معنویی بیش از پیش را می توان در دانشگاه مشاهده کرد.