آیین روز درختکاری و هفته منابع طبیعی با حضور هیئت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه ، 19 اسفند 1393 ، 09:20

Photo3

به مناسبت آیین روز درختکاری و هفته منابع طبیعی با حضور هیئت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه، پارک دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه نهال کاری شد.
در این آیین نمایندگان ادارت و نهادهای شهرستان همراه با دانشگاهیان با غرس نهال و این سنت حسنه در زیباسازی دانشگاه آزاداسلامی  سهیم شدند.
« محمدجواد دهقان» مسئول فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه اظهار داشت: پارک دانشجویی  دانشگاه به وسعت 3000هزارمتر مربع در سال 1382 توسط دانشجویان رشته ی عمران احداث شد و براساس   طرح جامع فضای سبز جانمایی گیاهان زینتی در این پارک صورت گرفت.
وی گفت: براساس طرح بازپیرایی و جوان سازی فضای سبز از گیاهان مقاوم به شرایط نامساعد محیطی که اغلب از تولیدات مجتمع گل و گیاه دانشگاه است استفاده شد.