برگزاري جلسه هم انديشي اساتيد بابررسي تاثير شبكه هاي ماهواره اي برسبك زندگي در واحد شيروان مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه ، 19 اسفند 1393 ، 09:17

IMG1_0126

از سلسله نشستهاي هم انديشي اساتيد با عنوان بررسي تاثير شبكه  هاي ماهواره اي برسبك زندگي در واحد شيروان برگزارشد

بگزارش خبرنگار خبرگزاري آنا ، جلسه هم انديشي اساتيد  با عنوان بررسي تاثير شبكه  هاي ماهواره برسبك زندگي عصر امروزدر قالب كارگاه آموزشي در واحد شيروان برگزار شد.

حجت الاسلام سينائيان رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد شيروان در گفتگو با خبرنگارآنا اظهار كرد: با توجه به آسيب هاي اجتماعي از سوي شبكه هاي ماهواره اي ونقش بي بديل استادان در اين موضوع ،برهمين اساس كارگاه آموزشي نيم روزه با عنوان  بررسي تا ثير شبكه هاي ماهواره برسبك زندگي با حضور استادان تمام وقت ،در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي برگزار گرديد.

وي افزود: معرفي شبكه هاي ماهواره اي مخرب ،راه اندازي شبكه هاي ماهواره در قالب فيلم و سريال جهت اغفال جوانان ، دقت استادان به برنامه ريزي دشمن در تخريب چهره نظام  و وارونه جلوه دادن اسلام .... از جمله محورهاي سخنراني مدرسان اين گارگاه آموزشي بود.

خاطر نشان ميشود: استادان حاضر درانتهاي گارگاه آموزشي نقطه نظرات خود را به بحث وتبادل نظرگذاشته و در پايان كه به ضيافت شام نيز دعوت شده بودند گواهي نامه  حضور در كارگاه اموزشي را نيز طبق بخشنامه دفتر مطالعات وآموزش نيروي انساني سازمان مركزي دريافت نمودند.