امضای تفاهم نامه ی همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسا ن جنوبی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه ، 21 بهمن 1393 ، 10:02

Photo1

در مراسم امضای تفاهم نامه ی همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی     استان  خراسا ن جنوبی مطرح شد: « ارتقاء فرهنگ تعاون و کارآفرینی برای رونق اشتغال ضروری است »

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند در این مراسم ضمن گرامی داشت ایام ا... دهه ی مبارک فجر و لزوم حضور پر شور همه ی آحاد جامعه در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به بیان دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی ایران پرداخت و گفت یکی از ثمرات و برکات انقلاب تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند دکتر زارع افزود دانشگاه آزاد اسلامی با استعانت از الطاف الهی به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان تبدیل شده است .

دکتر آصف زارع در ادامه توسعه کمی و کیفی بخش تعاون و کار آفرینی و کمک به بهبود فضای کسب و کار ، کمک به اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان از طریق بخش تعاون و کار آفرینی و نیز استفاده از ظرفیت پژوهش دانشگاه را در جهت توسعه فرهنگ تعاون و کار آفرینی را از اهداف امضای تفاهم نامه بر شمرد و با اشاره به این که فرهنگ کار گروهی در کشور ما به خوبی نهادینه نشده است گفت : امیدوارم یکی از مهم ترین برکات ایجاد این دفتر ارتقاء فرهنگ تعاون و کار گروهی باشد .چراکه در دنیای امروز همه ی کارها باید به صورت تیمی و گروهی انجام شود .

دکتر زارع همچنین با تاکید بر اینکه معظل بیکاری یکی از مهم ترین دلایل بروز آسیب های اجتماعی در کشور است ، گفت : با هدف انجام مطالعات و پژوهش های لازم برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشگاه    آزاد اسلامی در نظر دارد با همکاری قوه قضائیه ، برخی وزارت خانه های ذی ربط و دستگاههای اجرایی استان همایش ملی « پیشگیری از آسیب های اجتماعی » را برگزار نماید ، گفت : طبعا تعامل و همکاری مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی به عنوان یکی از پر نفوذ ترین دستگاههای فعال در مسائل اجتماعی می تواند در توسعه فرهنگ کار و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار موثر باشد .

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از کانون های مهم تربیت نیروی انسانی در کشور است

در ادامه ی این جلسه مهندس محمد سنجری مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان نیز ضمن تبریک دهه فجر و تشکر از مسؤلان دانشگاه در ایجاد دفتر توسعه تعاون و کار آفرینی ، گفت : در ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران دانشگاههای دولتی توان سیراب کردن عطش علمی جوانان را نداشتند و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از ثمرات ارزشمند انقلاب توانست شرایط تحصیل و ارتقاء علمی جوانان این مرز و بوم را فراهم نماید . وی با اشاره به توفیق دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص گفت : قطعا اگر در این زمینه دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاههای دولتی جلوتر نباشد عقب  تر نیست .

مهندس سنجری در ادامه به بیان ظرفیت های فراوان بخش تعاون در جهت توسعه کار آفرینی و اشتغال پرداخت و گفت اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان از تشکیل تعاونی های دانشجویان و دانش آموختگان به ویژه شرکت تعاونی های دانش بنیان حمایت می کند .

محمد سنجری ضعف فرهنگ کار ، ضعف فرهنگ کار آفرینی و فقدان مهارت و عدم سنخیت بین رشته ها ی تحصیلی و بازار کار را از جمله مشکلات موجود در بازار کار کشور عنوان کرد و گفت چون دانشگاه آزاد اسلامی یکی از کانون های مهم تربیت نیروی انسانی کشور است امیدواریم با گسترش تعامل دانشگاه ، صنعت و جامعه موانع موجود در بازار کار را به حداقل برسانیم .

در ادامه ی این جلسه حسین خوش آیند مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان از آمادگی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در خصوص ایجاد مرکز جوار دانشگاهی برای ترویج و آموزش حرفه های کاربردی خبر داد . همچنین امین اکبرنیا مدیر عامل صندوق مهر امام رضا (ع ) استان نیز از اختصاص سرفصل های پرداخت تسهیلات به کارهای نو و فعالیت های خلاقانه و جدید خبر داد و بر همکاری مشترک در خصوص  ایجاد تسهیلات برای اشتغال