افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور بمناسبت دهه فجر مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
يكشنبه ، 19 بهمن 1393 ، 09:37

Photo4

Photo5

بمناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تعدادی از پروژه های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور افتتاح و به بهره برداری رسید.

در این مراسم که با حضور جمعی از مسوولان،اعضای ستاد دهه فجر شهرستان،اساتید،دانشجوین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور برگزار شد ، ساختمان کافی شاپ دانشجویی با زیربنای 670 متر مربع،کافی نت دانشجویی و دفتر حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه افتتاح شد. دکتر سعیدی رییس دانشگاه در این مراسم ضمن خیر مقدم به میهمانان و تبریک ایام الله دهه فجر با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاورد های بسیار عظیم انقلاب است به  فعالیت های علمی،فرهنگی و عمرانی دانشگاه پرداخت و افزود: پروژه ساختمان کافی شاپ دانشجویی، با توجه به افزایش دانشجویان با زیربنای 670 متر مربع از چند ماه پیش آغاز و با توجه به اینکه محل مزبور درگذشته بلا استفاده بوده با تغییر کاربری ایجاد شده مبلغی بالغ بر 300000000ریال احداث شد.
وی تصریح کرد: کافی شاپ قبلی با زیربنای 170 متر مربع جوابگوی تقاضای دانشگاهیان نبود که با احداث این مجموعه توانستیم بخشی از تقاضاهای صنفی دانشجویان را تامین نماییم. دکتر مهرآذین معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه نیز در مراسم افتتاح کافی نت مرکزی دانشگاه نیز با اشاره به اینکه در کشورهای اطراف شاهد نا امنی هستیم به شکرانه انقلاب اسلامی و امنیتی که بر کشور حاکم است در سالگرد پیروزی انقلاب شاهد افتتاح طرح های پژوهشی و علمی می باشیم.وی افزود در دانشکده های مختلف دانشگاه کافی نت جهت دانشجویان در نظر گرفته شده است اما با توجه به نیاز دانشگاه به کافی نت مرکزی  کافی نت مرکزی با زیربنای 170متر و هزینه ای بالغ بر 100000000 ریال احداث و در دوبخش ویژه دانشجویان خواهر و برادر آماده خدمت رسانی به دانشجویان و دانشگاهیان می باشد.
مهندس اسداللهی معاون فرمانداری شهرستان نیشابور در ادامه مراسم طی سخنانی به نقش بسیار موثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور درافزایش سطج علمی و فرهنگی شهرستان پرداخت و افزود:واحد نیشابور با مدیریت بسیار خوب و با برنامه دکتر سعیدی همواره شاهد پیشرفت های بسیار خوب بوده وانشاالله این تلاش و پیشرفت ادامه خواهد داشت.
وی ضمن تشکر ازمسوولین دانشگاه تصریح کرد از زمان تصدی دکتر سعیدی شاهد تعامل بسیار خوب ادارات با دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور بوده ایم که قابل تقدیر و قدردانی است.شایان ذکر است در ابتدای مراسم میهمانان ،ضمن حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه با اهداف و آرمانهای شهیدان تجدید بیعت کردند وهمچنین در نماز جماعت از دانشجویان دختر محجبه برتر دانشگاه با اهدای جوایزی تجلیل به عمل آمد.