جشن سالگرد سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
يكشنبه ، 19 بهمن 1393 ، 09:25
Photo1

Photo2
جشن سالگرد سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان تربت حیدریه در مسجد جامع شهرستان تربت حیدریه همراه با محفل انس با قرآن برگزار شد.
" مهدی شریعتی تبار" در جمع دانشگاهیان دانشگاه ها و مراکز اموزش عالی شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: دانشگاه ها و انقلاب اسلامی بر یکدیگر تاثیرمتقابل داشته و تاثیر پذیرفته است. دانشگاه ها با حرکت های انقلابی خود از قبیل حادثه 16 آذر در انقلاب اسلامی تاثیر گذار بود.
وی بیان داشت: به رغم شخصیت حوزوی امام راحل(ره) و شروع حرکت انقلاب از فیضیه و حوزه های علمیه ، چهره های دانشگاهی در انقلاب اسلامی حضور داشت و بدون تردید دانشگاهیان،فرهیختگان متعهد دانشگاه از استادان و دانشجویان در انقلاب اسلامی با حوزه علمیه ایفای نقش کردند.
وی اشاره داشت: اتحادیه های انجمن های اسلامی و دانشجویان مسلمان اروپا و آمریکا از انقلاب امام حمایت کرد.
شریعتی تبار اشاره داشت: دانشجویان پیرو خط امام(ره) و دانشگاهیان متعهد با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان سال 58 انقلاب دوم را که بزرگ تر از انقلاب اول بود رقم زد. و با سایر مناسبت ها از قبیل تبعید امام(ره) و شهادت دانش آموزان روز ملی مبارزه با استکبار نام گذاری شد.
شریعتی تبار اشاره داشت: انقلاب اسلامی متقابلا باعث رشد و بالندگی دانشگاه ها از نظر کمیت و کیفیت در تاسیس دانشگاه ها و جذب دانشجویان نسبت به قبل از انقلاب اسلامی شد.
وی گفت: انقلاب فرهنگی  وتعطیلی دانشگاه ها توطئه و سوء استفاده های افرادی از قبیل رجوی و خانه های تیمی را نقش بر آب کرد.
امام جمعه تربت حیدریه گفت: دانشگاهیان و دانشجویان با اهدای شهدای زیاد در دفاع مقدس نقش آفرین بودند و شهدایی از قبیل شهید علم الهدی تا آخرین قطره خون از انقلاب اسلامی دفاع نموده و مظلومانه به شهادت رسید.
وی بیان داشت: دانشگاهیان و دانشجویان در پیدایش و تداوم انقلاب و دفاع مقدس نقش آفرین بودند.
وی گفت: بنابه حدیث حضرت علی(ع) و فرمایشات مقام معظم رهبری هر ملتی که علم داشته باشد صولت دارد و هر دولتی که علم نداشته باشد محکوم است.
شریعتی تبار بیان داشت: از اهداف بعثت انبیاء و انقلاب های الهی در تاریخ بشریت تعلیم و تربیت و گسترش علم و دانش و اخلاق و معنویت است.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه تربت حیدریه اشاره داشت: دانشگاه مطلوب و ایده آل دانشگاهی است که علاوه بر تولید دانش و پیشرفت علمی طلایه دار اخلاق، معنویت، حجاب و عفاف و پاکی باشد.
وی اظهار داشت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری دانشجویان و دانشگاهیان می بایست همراه با کسب علم و دانش، تذهیب نفس و آگاهی سیاسی در قبال جامعه تعهد داشته باشد.