برنامه ریزی‌های جدید که با حضور دکتر میرزاده و ریاست ایشان صورت گرفته همگی در جهت مدیریت هزینه و تدوام حیات دانشگاه آزاد است مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه ، 20 تیر 1394 ، 08:34
RAHNAMAمعاون برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی از اجرای طرح تجمیع 3 تا پایان سال 96 خبرداد و گفت: بعد از اجرای کامل طرح تجمیع 2 شاهد تغییرات بیشتری در دانشگاه آزاد خواهیم بود که عمده آن‌ها در کالبد دانشگاه صورت می‌گیرد.

دکتر فریدون رهنما رودپشتی، معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره فازهای بعدی طرح‌های تجمیع و تغییرات دانشگاه آزاد به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: پیامد تغییراتی که در دانشگاه اتفاق افتاده است در آینده نزدیک مشخص می‌شود که بسیار مثبت خواهد بود بنابراین به زودی شاهد ارتقای کیفیت دردانشگاه آزاد هستیم.

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد در ادامه افزود: برنامه ریزی‌های جدید که با حضور دکتر میرزاده و ریاست ایشان صورت گرفته همگی در جهت مدیریت هزینه و تدوام حیات دانشگاه آزاد است.

رهنما با تاکید بر اینکه مدیریت هزینه‌ها به حیات و ارتقای کیفیت دانشگاه کمک زیادی می‌کند، بیان کرد: آنچه امروز در دستور کار معاونان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد درجهت بالندگی و تداوم فعالیت بهتر و مفیدتر دانشگاه است.

وی با اشاره به اینکه «هیچ یک از کارکنان دانشگاه آزاد نباید نگران تعدیل یا بیکاری باشند» خاطر نشان کرد: تغییرات صورت‌گرفته هیچ تعدیل یا بیکاری در پی نخواهد داشت زیرا تمام این برنامه‌ها تنها برای بالا رفتن سطح کیفیت و مدیریت هزینه‌ها انجام شده است و هیچ شغلی را در دانشگاه آزاد از بین نمی‌برد.

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد ادامه داد: سیاست تعدیل نیرو یا حذف شغل در دستور کار دانشگاه قرار ندارد و اگر درجایی ضرورت این امر احساس شود با شرایطی اتفاق می‌افتد که همکاران دانشگاه آزاد دچار خسران نشوند.

طرح تجمیع 3 پس از اجرای کامل طرج تجمیع 2

رهنما درباره برنامه‌های آتی دانشگاه آزاد به طرح تجمیع 3 اشاره کرد و گفت: طرح تجمیع 3 که بعد از اجرای کامل طرح تجمیع 2 و با یک فاصله زمانی عملی می‌‌شود ساماندهی مجدد تمام آن چیزی است که فعالیت‌های غیر ارزش افزوده در دانشگاه آزاد را پوشش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه طرح تجمیع 3 در حوزه کالبدی دانشگاه نمود بیشتری دارد، تصریح کرد: به طور مثال دانشگاه آزاد تهران مرکزی یک سری سایت‌های پراکنده دارد که همگی آن‌ها در یک مجموعه جمع می‌شوند. این برنامه‌ها همگی در طرح تجمیع 3 اجرا خواهد شد از طرف دیگر هم تغییراتی در بحث نیروی انسانی و مدیریت دانشگاه در پی دارد که در حال مطالعه است.

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد در پایان افزود: طرح تجمیع 2 تقریبا عملی شده است و مراحل اجرایی‌اش را طی می‌کند و طرح تجمیع 3 تا آخر سال 1396 یعنی در دو سال آینده اجرا می‌شود.