اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری در نیمه دوم شهریور/آغاز انتخاب رشته آزمون دکتری از امروز مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه ، 31 فروردين 1392 ، 06:59

tavakoli خبرگزاری آنا: مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش با اشاره به آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری از امروز گفت:نتایج نهایی آزمون دکترای ۹۲ در نیمه دوم شهریور اعلام می‌شود.

حسین توکلی مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اعلام این خبر، گفت: داوطلبان آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 92 از روز پنج شنبه 29 فروردین تا یکشنبه اول اردیبهشت‌ماه برای ثبت کد رشته محل‌ها فرصت دارند و پس از انتخاب رشته توسط داوطلبان مجاز با توجه به ظرفیت هر یک از کدرشته‌های دانشگاهی براساس نمره آزمون و دیگر ضوابط از بالاترین نمره تا چند برابر ظرفیت هر کد رشته محل، فهرست داوطلبان حداکثر در 5 کد رشته محل در اوایل نیمه دوم اردیبهشت‌ماه اعلام می‌شود.

توکلی اظهار داشت: براساس اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 92 از تعداد 176 هزار و 185 داوطلب شرکت کننده تعداد 45 هزار و 106 نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که براساس برنامه زمانی پیش بینی شده باید پس از دریافت دفترچه راهنما حداکثر 50 کد رشته محل را از میان کد رشته محل‌های دوره‌های مربوط که در آن مجاز به انتخاب رشته شدند به ترتیب اولویت علاقه انتخاب کنند.

وی ادامه داد: این داوطلبان که اسامی آنها در نیمه دوم اردیبهشت ماه اعلام می‌شود باید با توجه به جدول زمانی ارائه شده که به همراه فهرست اسامی بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد با مدارک لازم مندرج در سایت و مدارک مورد نظر دانشگاه مذکور به موسسات آموزش عالی مراجعه کنند تا مصاحبه از آنها صورت گیرد.

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: این افراد باید توجه کنند مصاحبه آنها از دهه سوم اردیبهشت و براساس برنامه زمانی پیش بینی شده توسط موسسه پذیرنده دانشجو صورت می‌گیرد.

وی گفت: پس از انجام مصاحبه و اعلام نمرات آن از سوی دانشگاه‌های پذیرنده دانشجو گزینش نهایی بر اساس نمره کل افراد به صورت 50 درصد نمره علمی آزمون و 50 درصد نمره مصاحبه گزارش می‌شود.

به گفته توکلی، فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی در نیمه دوم شهریور ماه 92 اعلام می‌شود.