الهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی، الامام التقی النقی و حجتک علی من فوق الارض و من تحت الثری، الصدیق الشهید، صلاة کثیرة تامة زاکیة متواصلة متواترة مترادفة کافضل ما صلیت علی احد من اولیائک.
آغاز ثبت نام مجدد از داوطلبان آزمون سراسری پزشکی و غیر پزشکی سال 91 مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
يكشنبه ، 30 بهمن 1390 ، 10:09
azmoon1آنا: ثبت نام مجدد از داوطلبان آزمون سراسری (پزشکی و غیر پزشکی) سال 91 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
به گزارش آنا، آن دسته از داوطلبان آزمونهاي غيرپزشكي و علوم پزشكي سال 91 كه بدليل عدم وجود سابقه تحصيلي موفق به ثبت نام در اين آزمون نشده‏ اند مي‏توانند از صبح امروز يكشنبه مورخ 30/11/90 لغایت روز شنبه مورخ 6/12/90 با مراجعه به پايگاه اينترنتي مركز آزمون به آدرس www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
داوطلبان گرامی طی این مدت می‏ توانند با مراجعه به اين پایگاه نسبت به مشاهده و دریافت دفترچه راهنما اقدام کنند. فروش کارت اعتباری ثبت نام در این آزمون به صورت اینترنتی از طریق پایگاه فوق انجام خواهد شد و به طور همزمان داوطلبان امکان تهیه کارت اعتباری از طریق خودپردازهای بانک ملی ایران در سراسر کشور را خواهند داشت .
ثبت نام از ساعت 8 صبح امروز آغاز شده است.