الهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی، الامام التقی النقی و حجتک علی من فوق الارض و من تحت الثری، الصدیق الشهید، صلاة کثیرة تامة زاکیة متواصلة متواترة مترادفة کافضل ما صلیت علی احد من اولیائک.
آغاز توزیع كارت ۳۸ هزار داوطلب از دوشنبه مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
يكشنبه ، 30 بهمن 1390 ، 10:02
azmoon00فرهیختگان آنلاین: آزمون دكتری تخصصی سال ۹۱ دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت بیش از ۳۸ هزار داوطلب طی روزهای چهارم و پنجم اسفند ماه در دو نوبت برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، در آزمون دكتری تخصصی دانشگاه آزاد بیش از ۳۸ هزار نفر شركت كرده‌اند كه از این تعداد ۳۶ درصد زن و ۶۴ درصد مرد هستند.

توزیع كارت ورود به جلسه این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایت مركز آزمون به نشانی www.azmoon.org از ساعت ۱۱ صبح روز دوشنبه اول اسفند ماه آغاز می‌شود و تا یك ساعت قبل از شروع آزمون ادامه دارد.

داوطلبان این آزمون می‌توانند با درج شماره پرونده و كد رهگیری كه در زمان ثبت‌نام دریافت كرده‌اند، نسبت به مشاهده و تهیه پرینت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند.

در ادامه این گزارش آمده است: اطلاعات فردی و آزمون شخص داوطلب به همراه عكس وی در كارت آزمونی داوطلبان درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشكلی در اطلاعات مندرج در كارت لازم است در طی روزهای اول تا سوم اسفند ماه صبح‌ها از ساعت ۸ الی ۱۲ و بعد از ظهر از ساعت ۱۳ الی ۱۷ با مراجعه به باجه رفع نقص پیش‌بینی شده نسبت به اصلاح مورد مغایرت اقدام كنند.