برگزاری طرح هفته فرهنگی فلسطین با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد در منطقه اروند مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 31 شهریور 1393 ، 12:22
MIRZADEh-FARHANGY در هجدهمین شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی که دیروز به ریاست دکتر حمید میرزاده برگزار شد، مواردی نظیر تفویض بخشی از اختیارات شورای راهبردی فرهنگی در رابطه با تایید و ابلاغ طرح‌ها و برنامه‌های ارجاعی به کمیسیون تخصصی شورا تصویب شد به طوریکه خط مشی کلی دانشگاه، راهبرد‌ها و سیاست‌های کلان در سطح ملی و بین المللی و برنامه و بودجه سالانه معاونت فرهنگی و اجتماعی در شورای راهبردی مطرح و تصویب شود و بقیه موارد در کمیسیون‌های تخصصی مطرح شده و ظرف مدت یک هفته گزارش آن ا
رائه شود که اگر مخالفتی توسط اعضا اعلام نشد به تصویب برسد.

همچنین دکتر حکمت رئیس مرکز برنامه ریزی، نظارت و ارزشیابی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ، گزارش فعالیت‌های یک ساله حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی را تشریح کرد.

ارایه گزارش از اجرای طرح هفته فرهنگی فلسطین با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه آزاد اروند از دیگر مصوبات این شورا بود که نهم مهرماه سال جاری به مناسبت روز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی برگزار می‌شود.

دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد  نیز با اشاره به ضرورت اجرایی کردن فرامین مقام معظم رهبری و سیاست‌های ابلاغی ایشان با موضوع «علم و فناوری»  در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: خوشبختانه ما این فرامین را در برنامه‌های خود لحاظ کرده‌ایم و یک پیوست فرهنگی را برای معاونت‌های مختلف دانشگاه از جمله معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی تعریف کردیم.

طه هاشمی همچنین  دلیل تغییرات در ساختار معاونت فرهنگی را توجه به رویکرد توسعه محور دانست.

در ابتدای این جلسه نیز دکتر میرزاده با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی «علم و فناوری» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه سیاست‌های کلی علم و فناوری که رهبر معظم انقلاب اسلامی به تازگی آن را ابلاغ کرده اند، قدم‌های موثر و مناسبی برداشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: خوشبختانه در طول ماههای اخیر دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه برنامه ریزی‌های موثری تدوین کرده که با ابلاغ این سیاست‌ها از سوی مقام معظم رهبری، به طور حتم گام‌های قووی تر و بلندتری برخواهیم داشت.

دکتر میرزاده با تأکید بر تشکیل کارگروه‌های مختلف ملی و منطقه ای در راستای اجرایی کردن این سیاست‌ها گفت: امیدوارم با تشکیل این کارگروه‌ها، بتوانیم راهکارهای اجرایی مناسب در پیش بگیریم و آنها را در هیأت امنای مرکزی و یا شورای دانشگاه به تصویب برسانیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چهار معاونت فرهنگی، آموزشی و پژوهشی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی باید برای اجرای هرچه بهتر سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب، با یکدیگر همکاری کنند.