ارائه بسته‌های آموزشی در مراکز مشاوره فرهنگی دانشگاه مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 12 شهریور 1393 ، 06:39
FARHANGY01 دکتر طه هاشمی با بیان این مطلب افزود: به منظور توسعه و تعمیق فرهنگ ازدواج و استحکام بنیان‌های زندگی اجتماعی و با توجه به توصیه‌های مقام معظم رهبری، دانشگاه آزاد اسلامی در یک اقدام مثبت تسهیلاتی را برای ازدواج دانشجویان در اختیار آنان قرار می‌دهد.

به گفته وی، با دستور دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد، معاونت دانشجویی و معاونت اداری و مالی، تمهیداتی را برای همکاری با بانک‌ها جهت ارائه تسهیلات به صورت وام ازدواج به دانشجویان اتخاذ کرده‌اند.

هاشمی افزود: بدین منظور و در جهت تشویق جوانان به امر ازدواج و مرتفع کردن مشکلات مالی آنان، وام 10 میلیون تومانی ازدواج برای دانشجویان دانشگاه آزاد در نظر گرفته شد ه است که گامی مثبت و بسیار ارزشمند در جهت آسان‌سازی امر ازدواج است.

وی تصریح کرد: اگر زوجین مورد نظر هر دو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی باشند مبلغ این وام 20 میلیون تومان خواهد بود.

قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در جهت توسعه فرهنگ خانواده و امر ازدواج نیز برنامه‌های دارد.

وی افزود: متاسفانه در جامعه امروز برخی از ازدواج‌ها منتهی به جدایی می‌شود که به دلیل عدم توجه به فرهنگ سازی و آشنایی جوانان و زوجین با وظایف خود و پذیرش ناهنجاری‌های ناشی از آشنایی آنان با فرهنگ‌های وارداتی است.

طه هاشمی با تاکید بر اینکه وظیفه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد، استقرار مراکز مشاوره فرهنگی در همه واحدهای سراسر کشور می ‌باشد که مصوبه شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه نیز است، گفت: بخش مهمی از وظایف این مراکز، به امر ازدواج جوانان و تشکیل خانواده از  سوی دانشجویان بر می‌گردد.

وی افزود: ما در این مراکز بستر‌های آموزشی را آماده کرده ایم که جوانان دانشجو می‌توانند در حین و بعد از تشکیل کانون خانواده از آن بهره‌مند شوند.

هاشمی با تاکید بر ضرورت ایجاد یک زندگی با نشاط و پویا گفت: سعی شده است در این بستر‌ها با استفاده از نظرات متخصصان و کار‌شناسان و صاحب نظران، جوانان را با وظایف خود آشنا کرده و راه‌کارهای ایجاد یک زندگی پایدار را در کنار شناسایی انواع ناهنجاری‌ها و و تهدیدهایی که زندگی زناشویی را تهدید می‌کند، به طور کارشناسی ارائه دهیم تا از این طریق، راه مواجهه با تهدیدهای زندگی مشترک و روش غلبه بر آنها را به دانشجویان آموزش دهیم.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در خاتمه تصریح کرد: تقویت کانون گرم خانواده یکی از مهم‌ترین اهدافی است که در این دوره از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، از سوی ریاست محترم دانشگاه و همچنین حوزه فرهنگی و مسوولان آن پیگیری می‌شود.