امسال ۵ هزار نفر در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی معتکف شده‌اند مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 24 ارديبهشت 1393 ، 16:09

FARHANGY01 معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز از مسجد امام علی(ع) واحد علوم و تحقیقات تهران که پذیرای دانشجویان و استادان معتکف دانشگاه بود، بازدید کرد.

طه هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن بازدید از مسجد امام علی(ع) با دانشجویان معتکف به گفت‌وگو پرداخت.

وی با بیان اینکه مراسم اعتکاف دانشجویی با توجه به نبود مسجد در سال های قبل برای نخستین بار است که در واحد علوم تحقیقات برگزار می شود، گفت:  امیدوارم این مراسم در سال های آینده با شکوه بیشتری برگزار شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اظهار داشت: امسال نزدیک به 300 نفر در واحد علوم و تحقیقات و 5هزار نفر در کل واحدهای دانشگاه آزاد معتکف شده اند.

گفتنی است مراسم معنوی اعتکاف همزمان با ایام البیض با حضور استادان و دانشجویان در مسجد جدیدالتاسیس امام علی (ع) در واحد علوم و تحقیقات که از بیست و سه اردیبهشت آغاز شده  در شامگاه بیست و پنجم به پایان می رسد.