متولیان امور فرهنگی و قرآنی باید از دانش کافی برخوردار باشند مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه ، 2 ارديبهشت 1393 ، 15:43

FARHANGY01 معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه متولیان امور فرهنگی و قرآنی باید از دانش و علم کافی برخوردار باشند، گفت: برنامه های قرآنی باید به سمتی برود که از پوششی همگانی برخوردار شود.

دکتر طه هاشمی با حضور در واحد تهران شمال این دانشگاه از چگونگی برگزاری آزمون بخش کتبی نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید که فرزانه رئیس پژوهشکده قرآن و عترت و طالب تاش معاون پژوهشکده وی را همراهی می کردند با تشکر از متولیان امور قرآنی تاکید کرد: این گونه برنامه های قرآنی باید به سمتی برود که از یک پوشش همگانی برخوردار شود.

وی در نشستی که با هیأت رئیسه واحد تهران شمال داشت با تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این دوره از مسابقات گفت: معتقدیم متولیان امور فرهنگی و قرآنی در دانشگاه باید از دانش و علم کافی برخوردار باشند و علاوه بر آن ظاهر آراسته، سیمای با نشاط و برخورد خوب و مناسب داشته باشند تا با ارائه الگوهای مناسب شاهد حضور حداکثری دانشگاهیان در برنامه های فرهنگی و قرآنی باشیم.

7 هزار پاسخنامه جدید به واحدهای دانشگاهی ارسال شد/استقبال اساتید و دانشجویان

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: علاوه بر 215 هزار پاسخنامه ای که قبلا به واحدها ارسال شده بود بنابر درخواست برخی واحدها روز گذشته 7 هزار پاسخنامه جدید به واحدها ارسال شد که نشان دهنده استقبال اساتید و دانشجویان از این مسابقات است.

عبدالمجید طالب تاش گفت: بخش کتبی آزمون سراسری مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی امروز سه شنبه ساعت ده صبح با حضور 215 هزار نفر از داوطلبان در دو بخش استادان و دانشجویان به صورت هم زمان در تمامی واحدها و مراکز دانشگاهی برگزار شد.

این مسئول افزود: در این مرحله از مسابقات، دانشجویان در ده رشته تفسیر قرآن، نماز، زندگانی چهارده معصوم، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، ترجمه قرآن به زبان فارسی، زندگی پیامبر اعظم، ادعیه و زیارات، نهج البلاغه، احکام خواهران و احکام برادران با یکدیگر به رقابت مثبت و سازنده می پردازند و استادان در چهار رشته تفسیر قرآن، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، زندگی چهارده معصوم و نهج البلاغه شرکت کرده اند.

یازدهم خردادماه؛ اعلام نتیجه مرحله کتبی مسابقات قرآن و عترت

طالب تاش با بیان اینکه نتیجه این مرحله از مسابقات قرآن در تاریخ یازدهم خرداد ماه مصادف با میلاد با سعادت امام حسین علیه السلام از طریق سایت تسنیم(پژوهشکده قرآن و عترت) اعلام خواهد شد به آنا گفت: در هر رشته سه نفر برتر در هر واحد و مرکز دانشگاهی به تفکیک خواهران و برادران معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت، هم چنین سه نفر برتر هر رشته در کل کشور در اختتامیه مسابقات که در شهریور ماه برگزار می شود با لوح تقدیر و اهدای هدایایی از آنها قدردانی به عمل خواهد آمد.

وی یادآور شد: آزمون کتبی بخش کارکنان نوزدهمین مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد به صورت جداگانه تا پایان اردیبهشت و با هماهنگی پژوهشکده قرآن و عترت برگزار خواهد شد.

معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بخش شفاهی این مسابقات سه مرحله ای است در هفته قرآن 18 تا 24 آبان 92 مرحله اول برگزار شده است، اول تا آخر اردیبهشت 93 مرحله استانی(دوم) برگزار می شود، دهه دوم شهریورماه 93 مرحله کشوری(سوم) برگزار می شود و در همان زمان بلافاصله اختتامیه هم برگزار می شود و برگزیدگان هر دو بخش کتبی و بخش شفاهی( حدود یکصد نفر) مورد تقدیر قرار می گیرند.

طالب تاش افزود: برگزیدگان این دوره از مسابقات دانشگاه آزاد اسلامی به جشنواره ملی قرآن که فرا دانشگاهی است معرفی می شوند تا با برگزیدگان دیگر دانشگاه ها رقابت کنند، این دوره از جشنواره توسط دانشگاه پیام نور در آبان ماه 1393برگزار می شود، چنانکه دوره قبل این جشنواره در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار شد.

به گزارش آنا، آزمون کتبی نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت 215 هزار نفر از اساتید و دانشجویان در واحدها و مراکز دانشگاهی سراسر کشور آغاز شد و شخصیت های دانشگاهی و مسئولان فرهنگی در شهرستان ها بخصوص ائمه جمعه از این دوره مسابقات بازدید کردند.