تشکیل شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور شخصیت های برجسته کشور مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه ، 23 آذر 1392 ، 17:02

FARHANGYخبرگزاری آنا: معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تشکیل شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از دومین جلسه شورا با حضور شخصیت های برجسته فرهنگی و نخبگان حوزه و دانشگاه در روز یکشنبه خبر داد.

سید طه هاشمی، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، با اشاره به گستردگی حوزه فرهنگ و تاثیر این حوزه بر دیگر جنبه های اجتماعی، فکری علمی و عملی دانشجویان و با توجه به رویکردهای جدید مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این شورا متشکل از شخصیت های حقیقی و حقوقی است و در راستای اسناد بالادستی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگر اسناد مربوطه به فعالیت می پردازد.

وی با اشاره به ضرورت پیوست فرهنگی در همه معاونت های دانشگاه آزاد اسلامی و برنامه های معاونت فرهنگی برای ارتقای سطح ارزشی دانشجویان در راستای ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی افزود: براین اساس شورایی شامل جمعی از صاحب نظران طراز اول کشور که هم حوزه فرهنگ را به خوبی می شناسند و هم با نیازها و مخاطبان دانشگاهی این حوزه آشنایی کامل دارند، با حضور ریاست دانشگاه تشکیل شده است.
به گفته هاشمی مصوبات شورا در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه مهندسی فرهنگی و سند اسلامی شدن دانشگاه ها و دیگر اسناد بالادستی است و  شورا می کوشد تا تحولی بزرگ در حوزه فرهنگی دانشگاه ایجاد کند.
معاون فرهنگی دانشگاه با اشاره به شعار ریاست دانشگاه مبنی بر کیفی سازی فعالیت ها و ضروت کیفی سازی در حوزه فرهنگی دانشگاه یادآور شد: معاونت فرهنگی دانشگاه می کوشد تا همپای افزایش سطح علمی و دانش دانشجویان ، در زمینه کمالات انسانی ، اخلاقی و اسلامی هم افرادی شایسته به عرصه اجتماعی وارد کند.
وی اجرای اسناد بالادستی حوزه فرهنگ به بهترین شکل را از دیگر برنامه های شورای راهبردی فرهنگی عنوان کرد و گفت: این اسناد نیازمند پیوست های اجرایی و برنامه عملی است و در همین راستا شورا می کوشد تا راهبردهای عملی و اجرایی را بررسی و تصویب و در همه مراکز دانشگاهی به مرحله اجرا درآورد.
به گفته هاشمی کمیسیون تخصصی شورا که جمعی از اعضای شورا و کارشناسان فرهنگی واعضای هیات عملی دانشگاه درآن عضویت دارند کار تعیین وتدوین راهبردهای مورد نظر را در دستور کار دارد و برای تصویب به شورا ارائه می دهد.
هاشمی گستردگی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور را یکی از دلایل دیگر تشکیل شورای راهبردی فرهنگی دانست و گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی همطراز مجموعه وزارت علوم و دیگر دستگاه های اجرایی دارای واحدهای دانشگاهی است و ضرورت دارد تا برنامه مدونی در حوزه فرهنگ برای این مجموعه تدوین شود وشورا هم د ر همین زمینه تشکیل شده است.
ریاست این شورا را دکتر حمید میر زاده به عهده دارد و  دکتر سید طه هاشمی دبیر شوراست .