ارتقای دفاتر فرهنگی واحدهای دانشگاهی به معاونت فرهنگی/افزایش سرانه فرهنگی دانشجویان مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 11 آذر 1392 ، 11:10

FARHANGYخبرگزاری آنا: معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بر ارتقای دفاتر فرهنگی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به معاونت فرهنگی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید طه هاشمی در نخستین جلسه شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مصوبات این شورا می تواند حوزه فرهنگی دانشگاه را متحول کند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از 470 واحد و مرکز دانشگاهی و یک میلیون و 500 هزار دانشجو، چهار میلیون فارغ التحصیل و 27 هزار عضو هیات علمی جزو تأثیرگذارترین مراکز آموزشی کشور محسوب می شود.

وی با بیان اینکه آموزش عالی کشور دارای دو بال آموزشی است، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک بال و دانشگاه دولتی بال دیگر آموزش عالی را تشکیل می دهد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید دفاتر فرهنگی واحدهای دانشگاه آزاد به معاونت فرهنگی ارتقا یابد، گفت: باید فردی مسوولیت فرهنگی در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده بگیرد که عضو هیات علمی آن واحد دانشگاهی باشد.

وی به برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: در کوتاه مدت برنامه ها باید با محوریت دانشجو، اساتید و کارکنان طراحی شود.

هاشمی با بیان اینکه در نظر داریم در برنامه های میان مدت بر بکارگیری نیروهای توانمند در حوزه فرهنگی تمرکز کنیم، اظهار کرد: همچنین تربیت نیروی های موثر در حوزه فرهنگی نیز از برنامه هایی بلند مدت این معاونت است.

وی با اشاره به سند مهندسی فرهنگی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مقرر شده است که واحدهای دانشگاهی راهکارهای اجرایی این نقشه را به ما اطلاع دهند تا بر اساس اقتضای هر منطقه برنامه اجرایی فرهنگی تدوین شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر توجه به سند اسلامی شدن دانشگاه ها خاطر نشان کرد: رئیس دانشگاه دستور پیگیری جدی اجرایی شدن این سند را صادر کرده است که باید برنامه اجرایی این سند تدوین شود.

وی افزود: پیشنهاد بنده این است که در ابتدا سند اسلامی شدن دانشگاه ها به صورت پایلوت در برخی از واحدهای دانشگاهی اجرا شود، البته باید کمیته پایش و ناظری برای اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت آن شکل گیرد.

هاشمی تمرکز بر مباحث حوزه هنر به عنوان دیگر اولویت این معاونت تأکید کرد و افزود: برگزاری جشنواره های منطقه ای و ملی متناسب با فعالیت های فرهنگی و هنری، برگزاری جشنواره دو سالانه پژوهشهای قرآنی، پیشنهاد اختصاص ساعت فرهنگی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی توجه به کیفی سازی و ارتقای محتوای همایش سبک زندگی ائمه هدی علیهما السلام از دیگر برنامه های این معاونت است.

وی با تأکید بر اینکه باید سطح برنامه های فرهنگی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا یابد، به میزان سرانه فرهنگی دانشجویان این دانشگاه اشاره کرد  و افزود: در حال حاضر سرانه فرهنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 10 هزار تومان است که پیشنهاد افزایش آن به 25 هزار تومان به هیات امنای دانشگاه داده شده است.