انجمنهای علمی منحل شده درخواست خود را ارائه دهند مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 29 مهر 1392 ، 09:59

انجمنهای علمی منحل شده درخواست خود را ارائه دهند معاون فرهنگی دانشگاه آزاد درباره تعیین تکلیف انجمنهای علمی منحل شده، گفت: دانشجویان درخواست خود را به صورت مستقیم برای راه اندازی انجمنهای علمی دانشجویی به این معاونت ارسال کنند.

حجت الاسلام طه هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آغاز فعالیت دوباره آن دسته از انجمن های علمی دانشجویی که در دوره های گذشته منع فعالیت یا منحل شده اند، گفت: به طور قطع، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد زمینه ای فراهم خواهد کرد که تمام انجمن های علمی دانشجویی در قالب ضوابط این دانشگاه فعالیت کنند.

وی ادامه داد: تمام انجمن های منحل یا منع فعالیت شده می توانند درخواستهای خود را برای ادامه فعالیت به صورت مستقیم به معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد ارسال کنند.

هاشمی تاکید کرد: دانشجویان با ارسال نامه ای به معاونت فرهنگی، درباره دلائل منحل شدن انجمن توضیحاتی ارائه دهند.

به گفته معاون فرهنگی دانشگاه آزاد، با ابلاغ بخشنامه ای به واحدهای این دانشگاه، تمام فعالیت های فرهنگی دانشجویان متمرکز خواهد شد.